Категории

Бесценета реакција на кучето кога после две години ќе си ја види газдарицата…

Ова семејство после две години е комплетно. Што мислите, дали после две години кучето ќе си ја познае газдарицата? И тоа како! Неговата радост е бесценета.

Прегледи:
319
Категории:
Видео · Среќа на денот
Објавено на:
13.04.2016