Бијонсе го објави новиот дует со Крис Браун (видео)

Сите го очекуваат новиот албум на Бијонсе, но веќе вчера беше објавена една од песните и тоа дуетпт со Крис Браун.

Песната е насловена Jealous.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=JK7L60h2ORA#t=92[/tube]
Коментари

коментари