Чек дис аут
Search


Бјонсе и Џеј Зи со акционен трајлер за нивната турнеја On The Run

Колку холивудски ѕвезди може да собереш во еден трајлер, ама не за филм, туку за турнеја?

Епа Бјонсе и Џеј Зи ги собраа Sean Penn, Don Cheadle, Guillermo Díaz, Emmy Rossum, Jake Gyllenhaal, Blake Lively, Rashida Jones, Kidada Jones во видеото кое е најава за нивната втора заедничка, летна турнеја On The Run.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=2CYTQ5ElEtY[/tube]

 
Коментари

коментари