Бездомник го зел микрофонот од уличен музичар. Резултатот ќе ве остави без зборови…

Џонатан Вокер е уличен уметник кој често ќе го пронајдете на улиците на Лидс, каде често комуницира со минувачите и секако бездомниците.

Еден од нив е Бернард, човек кој живее на улица во својата инвалидска количка. Еден ден му се придружил и приредиле настап кој воодушеви милиони!

Погледнете и споделете со пријателите:
Коментари

[fbcomments]