Категории

Би било тажно да не е смешно – Кучиња кои си играле со оси и тоа не завршило добро

Сите кои имаат кучиња како домашни миленици знаат дека тие секогаш се обидуваат да уловат бубачки кои летаат околу нив. Но тоа не е проблем кога се работи за мува или пеперутка, туку кога е во прашање оса или пчела.

А токму кучиња ја научите лекцијата на потешкиот начин дека не е паметно да си играат со осите. Кога ќе се увериме дека убодот не е опасен, нивните отечени усти умеат да бидат вистина слатки.

Прегледи:
104
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
10.11.2020