Категории

Би ти ја купил најубавата училишна чанта да знам кое си…

Една фотографија која се појави на социјалните мрежи предизвика лавина од коментари поради нееднаквоста која за жал допира и до најмладите, оние кои сега ги започнуваат животните предизвици и кои се нашата иднина. За разлика од другите деца со најразлични чанти, ова дете ги носи своите книги во пластична ќеса.

Искрено се надеваме дека во иднина сите деца ќе можат да уживаат во своите безгрижни детски денови без да се чувствуваат поинакви од останатите.

Прегледи:
335
Објавено на:
03.09.2019