Категории

Бидете горди на себеси за тоа каде сте денес иако ви се чини дека не е премногу

Во ред е да го чувствувате она што го чувствувате, без оглед што чувствувате. Треба да го искусите сето тоа за да помине. Ќе помине. Во ред е ако не можете да управувате со ништо денес затоа што има време да постигнете се што е потребно.

Ќе дојдат добри работи. Вие не сте ништо помалку од секој што изгледа дека стигнал подалеку од вас. Не заостанувате премногу. Вие не правите премалку. Не одвојувате премногу време за да стигнете таму каде што припаѓате. Вие припаѓате таму каде што сте. Нашите души не брзаат. Но светот брза. Дајте му на срцето дозвола да ве води и дишете низ брборењата во вашиот ум. Добри работи доаѓаат.

Бидете сигурни дека вие сте во ред пред да бидете сигурни дека другите се во ред. Заслужувате секогаш да се ставате себеси на прво место и никогаш не мора да се извинувате за ништо што значи дека се ставате себеси на прво место. Ви благодариме што сте личноста што ги тера луѓето да се чувствуваат добро кога не се во ред. Светот навистина е подобар затоа што вие сте во него. Сосема сте доволно. Вашата љубов е толку ценета и љубовта никогаш не се троши. Сето тоа ќе успее. Ќе станете тој што треба да бидете. Ќе го најдете она што го барате. Затоа, ве молам, продолжете понатаму. И ве молам, бидете љубезни кон вашиот скапоцен ум и тело. Стигнавте до тука и ќе стигнете уште подалеку. Еден здив во еден миг.

Прегледи:
313
Објавено на:
21.03.2021