Категории

Бидете и вие дел од кампањата #ТрчајсоСрце за да им помогнеме на децата од СОС Детското цело

#СекојКилометарЗначи, приклучете се на кампањата и #ТрчајсоСрце за да им помогнеме заедно на децата од СОС Детско село Македонија. Дојдете на 7 ми Октомври и трчајте на Skopje Run, ако не можете тогаш купете километри и на тој начин учествувајте во оваа кампања.


#СекојКилометарЗначи, па така и ти, без разлика дали ќе трчаш на #SkopjeRun или не, можеш да донираш хуманитарни километри и да го поддржиш СОС Детско село.

Mаратонот е на 7-ми октомври, а повеќе информации за пријавување и донирање на хуманитарни километри може да најдеш на следниот линк: https://www.smartrace.club/.