Категории

Бидете самите на себеси свој дом – Така никогаш нема да бидете напуштени

Се надевам дека ќе најдете тивки моменти за да се сакате себеси. Моменти каде имате едноставни победи. Моменти каде чекорите во темнината.
Моменти каде разбирате повеќе за тоа кои сте. Се надевам дека знаете дека да се сакате себеси не е формула и тоа е повеќе од само да се биде тело и ум.
Да се ​​сакате себеси бара да се завиткате во благодат и прошка и да си понудите бесконечно самосочувство.
Да се ​​сакате, започнува и завршува со правење на вашето срце безбедно место за слетување. Да се ​​сакате себе си е комплетно кога избирате ранливост над безбедност. Да се ​​сакате, започнува со славење.

Славете го тоа. Завиткајте се во грациозност и заблагодарете му се на вашето срце што ве донесе овде.
Танцувајте со вашите демони и извршувајте ги работите што ви ја палат душата.
Никогаш не се откажувајте од луѓето и местата во кои верувате и борете се за работите што се најважни. Научете се, како да се сакате себеси.
Препишете ја вашата приказна и променете ги лагите што ви ги кажа општеството. Кога ќе пристигнувате дома, нека тоа биде домот во себеси.

Прегледи:
128
Објавено на:
17.04.2021