Бидете уникатни цела недела: 7 различни коњски опавчиња за 7 денови

Со цел редовно да имаат добра фризура, многу жени секојдневно ја мијат својата коса. Но, на тој начин ѝ прават повеќе штетат отколку што можат да замислат. Понекогаш ви е доволно само малку креативност и неколку минути слободно време со цел да го решите проблемот со мрсната коса и да добиете сјаен ефект. Во продолжение погледнете ги 7-те различни фризури кои можете да ги носите во текот на една недела, како и видеото под нив со детално упатство за изработка на секоја од нив. Благодарение на овие фризури вие можете слободно да ја миете вашата коса 3 пати неделно, што е многу поздрава варијанта за неа од секојдневната употреба на шампони и различни препарати.

1. Понеделник

2. Вторник

2-bidete-unikatni-cela-nedela-7-razlichni-konjski-opavchinja-za-7-denovi-

3. Среда

3-bidete-unikatni-cela-nedela-7-razlichni-konjski-opavchinja-za-7-denovi-

4. Четврток

4-bidete-unikatni-cela-nedela-7-razlichni-konjski-opavchinja-za-7-denovi-

5. Петок

5-bidete-unikatni-cela-nedela-7-razlichni-konjski-opavchinja-za-7-denovi-

6. Сабота

6-bidete-unikatni-cela-nedela-7-razlichni-konjski-opavchinja-za-7-denovi-

7. Недела

7-bidete-unikatni-cela-nedela-7-razlichni-konjski-opavchinja-za-7-denovi-

Следете ги инструкциите во следново видео:
Коментари

[fbcomments]