Чек дис аут
Search

Билбордот што се накашлува – Најдобра реклама досега

Се работи за шведска фармацевтска фирма која лансираше провокативна реклама за пушењето цигари и штетните влијанија од истото. Не само што е провокативна, туку се работи за технологија која работи на сосема поинакво и повисоко ниво. Како всушност функционира тоа?
Коментари

[fbcomments]