Категории

Бизарно чудни суштества уловени на дното на морето

Вакви морски чудовишта сигурно никогаш не сте виделе во животот. Морнарот Роман Федерсов, на интернет постојано споделува фотографии од неверојатни морски суштества кои ги фаќа на својот брод.

Роман секојдневно стапува во контакт со голем број риби, а во неговите мрежи се наоѓаат и вистински морски чудовишта кои изгледаат како да излегле од некој хорор филм.
Иако неговите бродски колеги се плашат од овие створења, Роман не ги повредува, само ги фотографира и потоа брзо ги враќа во водата.