Категории

Бизнис кафе во Среќа бар

Бидете дел од 41 – вото Бизнис кафе Македонија, кое ќе се оддржи на 30.03.2023 г. во 19:00 часот во Среќа bar&food . Наша чест е гостинка на овај настан да биде Зорица Бужаровска Бошковска, генерален директор на KARIERA.mk.
*** Пријавување за присуство на овој линк: https://forms.gle/q4RkoxizdhrDTN4KA
Родена во октомври 1990 г. во Скопје, каде завршува средно и високо образование во областа на применетите странски јазици во бизнисот. Отсекогаш се интересирала за процесите на вмрежување и градење на вистинските тимови во различни компаниски структури.
Своето работно искуство започнува да го гради пред 10 години, низ 8 годишно работење како Program manager за интернационални програми за размена и вработување на луѓе преку работни ангажмани во светот, а во последните 2 години како директор на една од водечките платформи за вработување KARIERA.mk, каде носи водечка улога во креирање стратегии кои би биле најсоодветни за пронаоѓање и градење на тимовите на повеќе од 5300 компании од нашата држава и регионот.
Вечен вљубеник во апстрактната уметност, сликар и голем креативец.
Прегледи:
165
Категории:
Кариера · Настани
Објавено на:
28.03.2023