Black Friday во сите продавници на Wenice! -20% на целата колекција и до -50% на одредени артикли!

Од денес започнува глобалната шопинг манија позната како Black Friday, а Wenice е дел од неа со големи намаленија на целокупниот асортиман на производи! Од денес, 23 ноември до 25 ноември, во сите продавници на Wenice целата колекција е намалена на -20%, а одредени артикли се намалени и до -50%.


Иако верните купувачи на Wenice знаат дека овој бренд се грижи за децата и квалитетот и удобноста на нивната облека преку целата година, нудејќи цени кои се приспособени за сечиј џеб, со намаленија и промотивни цени, овие два денови цените на артиклите ќе бидат уште пониски, а тоа важи за сите продавници на Wenice.

 

Wenice Skopje CIty MallWenice Ramstore Mall, Wenice ТЦ Бисер, Wenice ТЦ Лиса , Wenice home, општина Илинден се продажните места каде што ќе пронајдете сѐ што ви е потребно за вашето дете да се чувствува пријатно во зимските денови. Не ја пропуштајте можноста и вие да бидете дел од ова шопинг лудило, искористете ги попустите на Black Friday и добијте многу повеќе!
Коментари

коментари