Категории

Бог не ми го даде она кое го сакам туку она кое ми беше потребно

Го замолив Бог за сила, а Тој ме направи слаба за да бидам скромна и понизна.
Го замолив за Негова помопш за да создадам големи дела, а Тој ме направи мала за правам добри дела.

Го замолив за богатство за да бидам среќен и безгрижен, а Тој ме нрапви сиромашна за да бидам мудра и слободна.
Го замолив за сите нешта на овој свет за да уживам во животот,
а тој ми даде живот да се радувам на нештата во светот.

Ништо не добив од она кое го барав, но го добив сето она кое е добро за мене.
Мојата молитва е против мене е услишана, затоа што патот по кој одам е благословен.

Прегледи:
113
Објавено на:
26.11.2020