Бои на коса кои се „ин“ оваа пролет: Сигурно ќе ја најдете вашата омилена!

Доколку сакате да ја промените бојата на косата, но сѐуште не сте сигурни за што да се одлучите, погледнете ги предлозите во продолжение и бидете „ин“ оваа пролет.

„Snow blonde“ веќе ја доживува својата пролет. Пребарувањето под терминот „icy blonde hair“ во последните неколку месеци е зголемено за 45%. Чекор позади е и бакарната боја, иако во наредните сезони „ин“ ќе бидат сите нијанси на црвена.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hair By Mindy (@thatstylistmindy) on

„Negative space“ техника во која дел од површината на косата останува недопрен, оваа година би можела да го достигне врвот на популарноста, исто како и „tinsel“ техниката на Kevin Marfi која на русокосите им додава контраст на врвовите на косата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salon INXS (@saloninxs) on

„Cream soda“ е техника која ни носи златни и карамел нијанси.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by All-Nutrient (@allnutrient) on

„Cool brown“ е дефинитивно кралица меѓу кафените нијанси.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Nichols (@emmanichols_hair) on

„Hollywood opal“ е резервирана за најподготвените за експериментирање.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melody & Michael Lowenstein (@rossmichaelssalon) on

Тие кои сакаат да играат на сигурно секогаш можат да ја изберат „Antique Gold“ нијанса на русата коса во која се испреплетуваат ладни и топли тонови.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran) on
Коментари

[fbcomments]