БОЈАТА која ќе ја одбележи оваа сезона – сите стилски дами ја обожаваат

Иако најчесто сите ја избегнуваат, нејзините 5 минути конечно пристигнаа

Бојата на ментол во било која нијанса од темна до најсветла, оваа сезона доминира во модниот свет.Изминатиот месец на модата, по светски модни метрополи можеше да забележат доста впечатливи комбинации кои го привлекуваа вниманието и јасно го најавија нејзиното искачување на тронот.
Своето место го завзеде и помеѓу високата мода, таа беше вистинска инспирација за бројни дизајнери судејќи по нивните последни колекции.
Коментари

[fbcomments]