Категории

Болката нека стане минато со центарот за телесно здравје Петрески

Во време на динамично темпо на живот и изложеност на стресни ситуации од исклучителна важност е да се посветиме на себе и да ги превземеме сите чекори да останеме здрави, витални и полни со енергија. Во центарот за телесно здравје Петрески веќе 9 години тим од врвни професионалци работи на одржување на здравјето на клиентите и им овозможува да се ослободат од болките што не смеат да бидат дел од нивниот секојдневен живот.

Терапевтски услуги пропратени со медицинска масажа кои ги нуди центарот се: ефикасно отстранување на болки во вратот – спондилоза, главоболка, проблем во лумбален дел – кичма, болки во рамото и лакт, проблеми со нозете, трнење на рацете, спортски повреди, мускулни грчеви- миогелоза и мускулно увтрувања, истегнувања, дископатични проблеми, ишилагија.

Покрај терапевтските услуги на располагање во центарот за телесно здравје се достапни и голем број на релакс масажи како што се масажа со чоколадо, масажа со јаболка, морска сол, мед, индонезиска, египетска, спортска масажа, сауна, третмани на лице и депилација.
Во моментов во тек се и промотивни летни промоции кои опфаќаат пакет од повеќе услуги по намалени цени.

Центарот за телесно здравје Петрески се наоѓа во центарот на Скопје на ул. Христо Смирненски, а повеќе информации за услугите сите заинтересирани може да најдат и на официјалната facebook страна на центарот: https://www.facebook.com/CTZPetreski/

Прегледи:
143
Објавено на:
27.07.2016