Категории

Борбата на глувците во метрото победи во натпреварот за најдобра фотографија

Совршениот момент фотографиран во лондонското метро, ги прикажува двете глучиња кои се борат околу храна. Фотографот одлучил да биде трпелив, па откако ги забележал глувците кои и претходно се бореле околу храната, легнал на земја и чекал. И тоа навистина се исплатело!

Покрај победничката, погледнете ги и другите најдобри фотографии на дивиот свет.