Категории

Босна отвори еко село „Рај во рајот“ во чест на Тоше Проески! (ФОТО)

На околу 80 км од Сараево, се отвори еко село наречено „Рај во рајот“, посветено на нашиот најдобар пејач на сите времиња, Тоше Проески.

Низ целиот комплекс се испишани дел од неговите стихови, потсетувајќи на најубавите песни испеани од него. Ова е гест кој вреди да биде забележан. Во продолжение погледнете како изгледа ова еко село!