Категории

Брилијантната шега во „Кога ја запознав мајка ви“ која никој не ја примети, досега…

Доколку мислевте дека знаете се за популарната серија „Кога ја запознав мајка ви“, се лажевте, на многумина им остана не забележана се додека некој тоа не го забележал и го споделил на imgur.

 е „виновникот“ што сега ја гледаме позадинската шега од 9-та сезона во 12-та епизода насловена „Пробната вечера“. Во еден дел, групата ја исмева Робин кога предлага таа и Барни да се венчаат во Каната. После неколку шеги на нејзина сметка, Робин вели „Две шеги една по друга, значи завршивте?“, а нараторскиот глас вели „Деца, не бевме ни блиску до крај“.

За да покажат колку време поминало во кажувањето на шеги, режисерите смислиле интересен начин, преку парот кој седи во позадина во локалот, а тоа мора да го видите…

Додека траат шегите на смета на Робин, парот го има првиот состанок, доаѓа свадба, бременост, диполомирање на синот…

Прегледи:
371
Објавено на:
16.04.2017