Брилијантни фотографии во кој ќе се пронајде секој родител

Секој човек кој се спрема за доаѓањето на неговото прво дете го прави тоа со многу возбуда и ентузијазам, но никој не е свесен колку изненадувања следат кога ќе пристигне малото човече.

Изненадувањата варираат, од неверојатно емотивни и среќни, до смешни и непријатни, но едно е сигурно – никогаш не се губи волјата да се биде добар родител. Како што може да видиме од овие неверојатни фотографии, родителството не е лесна работа.

Еден од најголемите проблеми е спиењето

ќе се прилагодуваш на неговите дремки

…некогаш и ќе си легнеш со него.

било каде, било кога!

Ќе ги откриете супер моќите на вашето малечко, да плаче кога сака, колку сака и без очигледна причина, со саати…

и кога мислиш дека никогаш нема да престане…

доаѓа долго очекуваниот мир.

Првата бања никогаш не оди како што сте планирале…

некогаш навистина не ја сакаат водата и меурчињата.

Некогаш немате време ни да јадете…

Ќе се прилагодите, со тек на време…

Бидете сигурни дека ќе стави во уста се што ќе му дојде при рака. 

Освен храна. Храна не.

Во првата година цело време ќе очекувате прогрес.

Додека се свестите ќе почне да лази, а со тоа почнуваат големите невољи.

и ќе завршат на најнеочекуваните места…

Првите моменти на стоење се вистинска радост

Се е во прилагодувањето…

Оние кои имаат миленици веќе знаат дека тоа е како децата да имаат уште еден родител.

Мачките имаат супер моќи да ги смируваат бебињата

секако тука се и кучињата!
Коментари

[fbcomments]