Категории

Британец претрча базен полн со вода, НО КАКО …

27 годишниот Скот Козби од Велика Британија со овој потфат го доби прекаркот Исус. Тој неколку пати претрча полн базен во локалното училиште.

Навидум навистина изгледа неверојатно и чудно, но доколку ја погледнете снимката неколку пати и детално, ќе забележите дека на површината на водата има еластичен материјал кој му овозможува на Скот да може да го претрча базенот.

Тој ова го направил заради облог со своите другари.

Кога за првпат ќе го погледнете видеото ќе помислите дека е чудо, изјавил Скот.

https://www.youtube.com/watch?v=qSkFvSDkm2s

Прегледи:
147
Објавено на:
04.03.2016