Категории

Булдог има неверојатна реакција додека гледа хорор филм (ВИДЕО)

Овој булдог е доказ дека кучињата разбираат многу повеќе од тоа што сме ние свесни. 

Булдогот со име Калиси, како што можеме да видиме од описот на видеото, обожава да гледа хорор филмови. Тоа што го прави додека гледа е неверојатно, ја гледа и ја разбира опасноста која претстои и се обидува да ги заштити потенцијалните жртви, а особено е гласна кога се деца во прашање. Погледнете!

Прегледи:
304
Објавено на:
06.06.2017