Категорија: Видео

ВИДЕО: Овие трикови може да ви се најдат на сите!

Crazy Russian Hacker е познат по своите луди, но и генијални идеи. Преку 5,5 милиони претплатници...

Целата историја на Јапонија раскажана во 9 минутно забавно видео

Мошне интересно видео за целокупната историја на Јапонија, за самото основање на земјата,...

Видео: Оваа антистрес терапија ќе им помогне и на најнервозните!

Кога денот ни е исполнет со мноштво стресни ситуации и кога на нервозите им нема крај,...

Видео: Кога дедо игра на техно…

Без разлика на годините, омилена песна си е омилена песна, играј колку ти душа сака. Тоа го...