Категорија: Фотографија

Фото: Во живо од Крушево

  Фотографијата е превземена од Фејсбук: https://www.facebook.com/SkiMacedonia?fref=nf

Фото: Во живо од Битола

Фото: Хонорарец фатил златна рипка, и од 3 желби една морал да и ја даде на …

  Фотографијата е превземана од Фејсбук

ЗА СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА КУЧИЊА, СЕ ПОДАРУВА ОВА ПРЕУБАВО ТЕРИЕРЧЕ!

    Кој вели дека на кутрињата им е ладно во зима? Оваа кукличка е дотерана, стоплена,...

ПРАВА ЗИМА: Погледнете ги моменталните температури низ Македонија …

А што ако помине возот?!

Фото: Љубители на пилатес и вино

Фото: Харлем шејк

Бела мечка + црна мечка = Панда

Фото: Цветен тепих во Јужна Кореа

На крајбрежјето на реката Nakdong, се одржува фестивалот Yuchaeво Busan, Јужна Кореа. Нема посебна...

Фото: Остров во небото

 Оваа сцена дава вонземско чуство, гледајќи како водата и небото се споени, а островот лебди....

Дај еден „гриз“ од Кончита Вурст!

Што ли нема да им текне на трговците за да ја зголемат продажбата… 

Фото приказна: Смешни мечки

ЕЈ ЗДРАВО! МЕ ИЗЕДЕ ТУЃ СРАМ… ШТО ЌЕ ПРАИТЕ? ЌЕ ЛЕТАТЕ СО ОВА?! ЕЈ, ЧЕКАЈ И ЈАС ДА СЕ КАЧАМ...

Временска машина

Среќни животни

Има ли нешто поубаво од тоа да видите животно како се смее? Погледнете ја компилацијата од...

Илма како Бандини!

Споменик на книгата во Берлин

Фото: Бебиња пингвини

Во Port Lockroy, Антарктикот, две млади Gentoo пингвини добиваат поглед на надворешниот свет, откако...

Фото: фенери, монаси и Буда

„Сите работи мора да поминат. Трудете се совесно за вашето спасение“ се последните зборови...

Женски фармерки се гарант!