Категорија: Хороскоп

ВИКЕНД ХОРОСКОП (23 – 24 ЈУНИ, 2018)

Овен  Вашата одговорност и креативност ќе ве однесе ниво погоре на професионално поле. Но,...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (22 ЈУНИ 2018)

Овен  Имате потреба да воведете некои промени во вашиот живот, но сѐ уште не знаете кои ви се...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (21 ЈУНИ 2018)

Овен  Поради различните мислења и интереси, ќе доживеете мала караница со партнерот. Но, не...

Овие 4 хороскопски знаци кои ќе останат без партнер ова лето

Никогаш не знаеш какви изненадувања ќе ти понесе секој нареден месец. Правиш планови, но...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (20 ЈУНИ 2018)

Овен Убавите случувања од изминатиот период нема да можат да ви излезат од глава. Но и покрај...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (19 ЈУНИ 2018)

Овен  Обрнете внимание на малите детали, посебно на оние во врска со вашиот изглед. Можно е...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (18 ЈУНИ – 24 ЈУНИ, 2018 )

Овен Во некои делови од неделата ќе се чувствувате како сите да се против вас, но веќе во...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (18 ЈУНИ 2018)

Овен  Нов почеток на работната недела, нови проблеми. Потрудете се да ги разберете...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (16 – 17 ЈУНИ, 2018)

Овен  Оваа викенд ќе ви биде посветен на прошетки со пријателите и ноќните излегувања....

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (15 ЈУНИ 2018)

Овен  Немојте да дозволите шармот на некоја личност од спротивниот пол да ви го занесе умот...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (14 ЈУНИ 2018)

Овен  Летото штотуку започна, па затоа би ви било препорачливо да почнете да размислувате за...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (13 ЈУНИ 2018)

Овен Монотонијата ќе навлезе во вашето секојдневие, па затоа ќе се чувствувате депресивно...

Бидете внимателни: Овие 3 хороскопски знаци се подготвени да изневеруваат ова лето

Претстојното лето ќе биде полно со предизвици за неколку хороскопски знака. Тешко е да се...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (12 ЈУНИ 2018)

Овен  Нема ништо поубаво од читање книга во кревет. Почнете го така денот и ќе ги видите...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ( 11 – 17 ЈУНИ 2018)

Овен Во некои делови од неделата ќе се чувствувате како сите да се против вас, но веќе во...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (11 ЈУНИ 2018)

Овен Понеделник, како првиот ден од неделата, ќе ви донесе многу интересни моменти со...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (09 – 10 ЈУНИ, 2018)

Овен Оваа викенд ќе ви биде посветен на прошетки со пријателите и ноќните излегувања....

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (08 ЈУНИ 2018)

Овен  Вие сте некој кој поседува многубројни таленти, а денес за еден од нив може да добиете...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (07 ЈУНИ 2018)

Овен   Денот ќе ви започне со убава вест. Остатокот од денот искористете го за мал шопинг и...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (06 ЈУНИ 2018)

Овен  Сѐ ќе постигнете на време. Доколку имате хоби, уживајте во него. Размислете и...