Категорија: Хороскоп

Викенд хороскоп (27-28 септември, 2014)

Овен Најдобро решение за уште подобар викенд, би ви било проблемите да ги оставите на страна...

Дневен хороскоп (26 септември, 2014)

Овен Не треба лесно да се откажете од своите планови ниту да се откажете од нешто за што сте...

Дневен хороскоп (25 септември, 2014)

Овен Не прифаќајте понуди кои во ниту еден случај не ви одговараат, особено не ги прифаќајте...

Дневен хороскоп (24 септември, 2014)

Овен Важно е да се концентрирате на своите приоритетни цели. Дополнителниот ентузијазам и...

Дневен хороскоп (23 септември, 2014)

Овен Ќе почуствувате прилив нa позитивна енергија, па прифатете ги предизвиците кои ви ги...

Неделен хороскоп (22-28 септември, 2014)

Сѐ уште постојат мали задачи кои морате да ги завршите. Во дел од нив, вие ќе ја пропуштите...

Дневен хороскоп (22 септември, 2014)

Овен Ден исполнет со незадоволство. Луѓето кои ќе ве опкружуваат ќе ве нервираат и...

Кои хороскопски знаци најмногу сакаат чоколадо?

Ретко кој може да му одолее на чоколадото. Го јадеме кога сме тажни, среќни, кога учиме, кога...

Викенд хороскоп (20-21 септември, 2014)

Овен Не се чувствувате најдобро. Иако се обидувате нормално да функционирате, тешко ви поаѓа...

Дневен хороскоп (19 септември, 2014)

Овен Дружења и контакти со луѓе. Ова е ден на лесни и пријатни односи со вашите пријатели....

Хороскоп: Кои се вашите љубовни маани?

Секој хороскопски знак си има свои маани, а сега прочитајте кои се љубовните недостатоци...

Дневен хороскоп (18 септември, 2014)

Овен Вие имате многу вештини и различни способности. Во текот на денешниот ден би можело да...

Дневен хороскоп (17 септември, 2014)

Овен Во комуникацијата со другите ќе имате тенденција да се задржувате на деталите. Не...

Дневен хороскоп (16 септември, 2014)

Овен Во последниот период, љубовниот живот не ви оди од рака. Но, немојте да очајувате,...

Неделен хороскоп (15-21 септември, 2014)

Mожеби оваа недела нема да ви биде добра како што ви беше претходната, но потрудете се да го...

Дневен хороскоп (15 септември, 2014)

Овен Веројатно денес ќе ви се намали вашата самодоверба, па затоа ќе бидете малку емотивни....

Викенд хороскоп (13-14 септември, 2014)

Овен Можеби ќе имате некои проблеми и тоа во вид на некоја повреда, операција, средби со лица...

Дневен хороскоп (12 септември, 2014)

Овен Евидентна е менталната, емотивна и физичка криза. Одговорот на многу прашања побарајте...

Кои се слабите точки на секој хороскопски знак

ОВЕН Најслаб дел од организмот му е главата,мозокот,очите,зглобовите,вилицапотоа...

Дневен хороскоп (11 септември, 2014)

Овен Верувате дека ќе ви се јави некој кој е подготвен да ви помогне да ги решите важните...