Категорија: Хороскоп

Дневен хороскоп (12 септември, 2014)

Овен Евидентна е менталната, емотивна и физичка криза. Одговорот на многу прашања побарајте...

Кои се слабите точки на секој хороскопски знак

ОВЕН Најслаб дел од организмот му е главата,мозокот,очите,зглобовите,вилицапотоа...

Дневен хороскоп (11 септември, 2014)

Овен Верувате дека ќе ви се јави некој кој е подготвен да ви помогне да ги решите важните...

Дневен хороскоп (10 септември, 2014)

Овен Имате еден доста чуден период пред себе кога може да се дружите или да бидете во контакт...

Дневен хороскоп (09 септември, 2014)

Овен Иако луѓето нема да ги ценат вашите идеи не би требало да се вознемирувате. Ви се...

Дневен хороскоп (08 септември, 2014)

Овен Ќе си направите услуга на себеси доколку бидете позитивни цел ден, без оглед на тоа дали...

Неделен хороскоп (08-14 септември, 2014)

Ако вашите сништа ви изгледаат далечни и недостижни, тоа не значи дека се невозможни. Можете...

Викенд хороскоп (06-07 септември, 2014)

Овен Во семејната околина во најава се радосни настани. Добрата атмосфера создава идеални...

Дневен хороскоп (05 септември, 2014)

Овен По утрото се познава денот, па така уште рано наутро ќе добиете некакви добри вести....

Дневен хороскоп (04 септември, 2014)

Овен Случувањата на работа ќе ви бидат во мислите во текот на целиот ден, па затоа многу е...

Дневен хороскоп (03 септември, 2014)

Овен Ако ви се пружи можност или шанса, не двоумете се попладнето да го поминете во друштво...

Општи карактеристики за Девица

Општи карактеристики за девица: Девицата, како шестиот знак на зодијакот, сама по себе...

Дневен хороскоп (02 септември, 2014)

Овен Финансиската состојба ќе ви се подобри и поради тоа ќе имате можност да ја купите онаа...

Неделен хороскоп (01-07 септември, 2014)

Ќе дојде до делумно подобрување на вашиот приватен живот, но и понатаму постои можноста за...

Дневен хороскоп (01 септември, 2014)

Овен Ќе си направите услуга на себеси доколку бидете позитивни цел ден, без оглед на тоа дали...

Кои хороскопски знаци не можат едни со други?

Исто како што одредени хороскопски знаци се создадени едни за други и многу лесно...

Викенд хороскоп (30-31 август, 2014)

Овен Некој ваш неоткриен талент може да излезе на виделина, кој би можеле да го искористите...

Дневен хороскоп (29 август, 2014)

Овен Заради многу зборување може да дојдете до судир со соработниците. Оние Овни кои се...

Дневен хороскоп (28 август, 2014)

Овен Во постапките на работа немојте да се трудите да ги наметнувате вашите идеи и онака ќе...

Дневен хороскоп (27 август, 2014)

Овен Ќе ви се случуваат некои убави и пријатни настани во вашиот дом и блиската околина....