Категорија: Хумор

Стој! Земјотрес! Под маса!

Лос Анџелес денес, рано наутро, беше погоден со земјотрес со јачина од 4,4 степени според...

ВИДЕО: Животни гледаат телевизија

И животните гледаат телевизија, а нивните реакции се бесценети:...

Ексклузивно интервју со Барак Обама

Хумористично интервју помеѓу претседателот на САД Barack Omaba и ѕвездата на трилогијата Hangover, Zach...

Видео: Смотани и смешни кучиња

Компилација од смешни кучиња, која сигурно ќе ве насмее: [tube]http://www.youtube.com/watch?v=AM_G7D6ZOSU[/tube]  ...

Matt Groening дава нова димензија на познатото „селфи“ на Ellen DeGeneress

Еве… Ти кај си?