Категорија: Мисла на денот

Мисла на денот: Што човек ти рекол…

Мисла на денот: Кога се радуваш, сите се радуваат со тебе….

Кога се радуваш, сите се радуваат со тебе, а кога тагуваш плачеш сам. Така било и така и ќе...

Мисла на денот: Ако си тргнал кон целта…

Мисла на денот: Далај Лама за човечкиот живот

Кога Далај Лама бил запрашан што најмногу го изненадува во врска со човештвото тој...

Времево???

Дојде јуни….

Мисла на денот- Џабе вртиш нов лист…

Мисла на денот: Човекот има должност…

Мисла на денот: Ако во тој момент си бил среќен…

Мисла на денот: Вистинската жена…

и

Мисла на денот: Оној кој е способен да господари…

Мисла на денот: Облеката е измислена…

Ми

Мисла на денот: Можеби искреноста…

Мисла на денот: А на човекот љубов…

На

Мисла на денот: Сите станаа баш такви…

Мисла на денот: Грешката што си ја направил…

Мисла на денот: Џентлмен…

Мисла на денот: Изберете ја љубезноста…

Мисла на денот: Да сакаш или да бидеш сакан?

Мисла на денот: Делата на човека се ликот…