Категорија: Среќа на денот

Мисла на денот: Можеби искреноста…

Неделен хороскоп (31 март – 06 април)

Овен Ќе бидете преоптеретени со тоа на што да се посветите повеќе, дали на работата или...

Мисла на денот: А на човекот љубов…

На

Дневен хороскоп (понеделник, 31 март 2014)

Овен: Ќе ви се случи колапс доколку не забавите малку со работата. Дури и на хиперактивните...

Моден хороскоп

Овен: Поп арт принтови Виножито светли принтови, во најразлични дезени се соодветни за...

Мисла на денот: Сите станаа баш такви…

Фото приказна: Смешни мечки

ЕЈ ЗДРАВО! МЕ ИЗЕДЕ ТУЃ СРАМ… ШТО ЌЕ ПРАИТЕ? ЌЕ ЛЕТАТЕ СО ОВА?! ЕЈ, ЧЕКАЈ И ЈАС ДА СЕ КАЧАМ...

Мисла на денот: Грешката што си ја направил…

Пародии на најголемите светски хитови

Барт Бејкер е познат по своите пародии на најголемите светски хитови, а неговите видеа...

Кинески хороскоп: 2014 – година на коњот

Според кинескиот хороскоп, кој е поразличен од нашиот, оваа година е година на коњот. Можеби...

Мисла на денот: Џентлмен…

Сите положби на месечината за 2014 година

Сѐ повеќе луѓе се заинтересирани за точната положба на месечината поради здравствени...

Мисла на денот: Изберете ја љубезноста…

Мисла на денот: Да сакаш или да бидеш сакан?

Најљубоморните жени според хороскопскиот знак

1. Овен Момци , дури и пријателски разговор со друга жена може да стане причина вашата да ве...

Мисла на денот: Делата на човека се ликот…

Нова игра на интернет: Најди го Кајмакоски!

Да многу фанови има навистина. Ќе видиме дали вечерва сите ќе гласаат за него! Му пуштаме...

Временска машина

Видео: Бебе се буди со играње на Бруно Марс

Секој ден малиов го будат со музика, а тој ужива во тоа … и има опасни движења....

Мисла на денот: Успехот е плод на семето…