Категорија: Fashion in Skopje

За сите млади модни дизајнери – прилика која не смее да се испушти!

Со цел да се даде поддршка на младите модни дизајнери и да се збогати уметничката позадина...

„Anti Aging Center by Promoitalia“ дел од Модниот викенд во Скопје

Убавината и модата отсекогаш ги поврзувала една нераскинлива врска, а тоа е чувството за...

На Модниот викенд во Скопје се претставија студентите од Академијата за моден дизајн „Џолев и уметностите“

На 3. ноември, во „Скопје Мериот Хотел“, под менторство на дизајнерите Никола Ефтимов,...

Милена Антовска: Би сакала да не постојат злобата и завидливоста!

Секогаш насмеана и ведра. Токму така го пречекува секој граѓанин во утринската програма на...

МАРТИНА МИХАЈЛОВСКА: Јас сум истата како и претходно

Нејзината убавина е сечија муза. Нејзините години поместуваат предрасуди и граници....

FASHION IN SKOPJE: СРЕЌНА ДЕВОЈКА НА НЕДЕЛАТА

Нашиот модел се вика Стефани Ристовска. Таа има 21 година и студира на Машинскиот факултет....