Категорија: Модни додатоци

Уникатна колекција на Chanel во поп арт стил

Ревијата на Chanel без сомнение беше најочекувана во изминатиов моден месец. Вљубеници во...

Невестински украси за коса

Класични или модерни, цветни или со кристали… ги има безброј, а го надополнуваат изгледот...