Шанел модни додатоци пролет/лето 2014

Во поголемиот дел од моделите на Шанел може да забележиме интензивни бои, испреплетени со цел да се даде модерен, младешки и весел изглед на колекцијата, соодветен за престојнава сезона.

 
Коментари

коментари