Категории

Чарли Чаплин живееше 88 години и зад себе остави 3 мудости

„На овој свет, ништо не трае засекогаш, дури и нашите проблеми.“

„Најпоследниот ден од нашиот живот е оној каде ќе престанеме да се смееме.“

 

„Постојат 6 најдобри доктори во светот: сонце, одмор, вежбање, здрава исхрана, самопочит и пријатели. Доколку се придржувате до нив секој ден, ќе уживате во здрав и среќен живот.“

Прегледи:
254
Категории:
Занимливости
Објавено на:
29.09.2022