ЧИЧКО КИРО со полни 93 години скоро секој ден пешачи на Водно! (ВИДЕО)

За да се одржува здравјето неопходно е да се одржува и физичката кондиција, да се внимава на исхраната и секако најважно од сѐ, да се задржи позитивниот дух. Чичко Киро е пример за тоа. Тој секојдневно пешачи на Водно и воопшто не изгледа како да има 93 години. Слушнете ги неговите совети за долг и среќен живот!
Коментари

[fbcomments]