Категории

Чизми со светкава штикла

Чизмите се дел од обувките кои се носат секоја зима. Не е ни чудно што секоја жена ги поседува во повеќе облици и со различна големина на штикла.

Оваа зима ќе доминираат штиклите обложени со светки, без оглед на големината и обликот. Сега, оние кои не ги сакаат класичните и обични чизми имаат одлична можност да носат чизми на штикла која ќе светка на секој чекор.