Чизмите до колена се најпопуларните обувки за оваа сезона

Тие успешно ги симнаа од тронот чизмите над колена, а модните следбенички се апсолутно „опседнати“ со нив

Тие се ѕвезда на секој стајлинг, нивниот кул и шик изглед го надмина оној на моделот над колена и официјално се едни од најпопуларните и најобожавани обувки помеѓу дамите, а секоја модно освестена девојка мора да ги поседува во својот плакар. Ако сеуште не сте сигурни, ние ви споделуваме неколку модни комбинации во кои тие одлично се вклопуваат па бидете сигурни дека многу брзо и вам ќе ви станат омилено парче.

 
Коментари

[fbcomments]