Категории

Чудесни надреални дигитални слики кои не носат во светот на фантазијата

Елена Дудина е авторот на овие навистина чудесни дигитални слики. 

Нејзината имагинација очигледно е навистина плодна, а овој свет на фантазија е беспрекорно претставен и е неверојатен. Слики кои говорат за некој друг свет, а секоја од нив раскажува поинаква приказна, која Дудина умешно ни ја раскажува и не тера да ја довршиме во нашите глави.