Категории

Чудни нешта коишто сите ги правиме

Доколку се прашувате дали сте единствените кога во одредени ситуации се однесувате чудно, имаме добри вести. Не, не сте единствените. Работите коишто ги правите всушност не се индивидуални туку се универзални. Еве некои од нив:

1. Ја намалувате музиката во колата за да видите подобро.

2. Се преправате дека не гледате некого кого го познавате.

3. Ги проверувате Вашите симптоми на интернет и заклучувате дека Вие сте на смртна постела.

4. Тврдите дека имате планови само за да не присуствувсте на некој настан, а всушност немате никаков план.

Прегледи:
117
Објавено на:
04.12.2022