Категории

Чудни, но неодливи комбинации на храна

Пица со јагоди, лубеница со сол? Не изгледа баш најпривлечно, нели? Сепак, ќе се изненадите колку само вкусовите се сосема поинакви од она што го очекувате.

Погледнете неколку од чудните комбинации коишто максимално ќе Ве воодушеват:

1. Пица со јагоди:

2. Лубеница со сол:

3. Вино и пуканки:

4. Сладолед и помфрит:

5. Банана и ќечап:

Прегледи:
105
Објавено на:
23.03.2023