Категории

Чудни работи коишто луѓето ги забележале на Google Maps

Кога го користиме Google Maps, обично го користиме за одредени насоки. Дали сепак некогаш го користите само за да истражувате?

Некои луѓе го направиле токму тоа, а работите коишто ги забележале биле доста чудни, а некои и навистина смешни:

Прегледи:
292
Објавено на:
19.02.2023