БЕБЕ ПЛЕСКА СО РАЧИЊАТА ВО СТОМАКОТ: Оваа снимка ги разнежни луѓето ширум светот (ВИДЕО)

Ова бебе не само што има чувство за ритам, но, исто така, добро се забавува.

Досега, не постои доказ дека бебињата се раѓаат со чувство за ритам, но ова видео покажува дека сè уште не знаеме доста работи кога станува збор за бебињата.

Ова бебе не само што има чувство за ритам, но, исто така, добро се забавува. Снимката со бебето кое ракоплеска ги разнежни луѓето ширум светот.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=mR6POuFfFNU[/tube]
Коментари

коментари