Категории

Да бидеме хумани: На ова момче му е потребна наша помош повторно да гледа!

На момчето кое деновиве можете да го забележите пред ТЦ Бисер, му е потребна наша помош за да го поправи својот оштетен вид. Да бидеме хумани и да ги собереме потребните средства за ова момче да ја посети очната болница во Белград и да го гледа светот како сите нас.


Неговиот вид е оштетен до 95%, а сите хумани луѓе можат да донираат парични средства на жиро сметката со број: 300007027254373.

Прегледи:
375
Објавено на:
05.04.2018