Категории

Да бидеме хумани: Симона има 4 години и потребна ѝ е нашата помош!

На Симона и е потребна итна помош! Симона Хаџи Тошев е од Штип, има 4 години и дијагностицирана и е Leucosis acuta non lymphoblastic, акутна нелимгобластна леукемија. Средствата се потребни за лекување во странство.

Примач: Симона Хаџи Тошев
Трансакциска сметка за донации: 270-7000448932.95
Халкабанк АД Скопје

Прегледи:
9