Да му погомнеме на Тео!

Среќа е да се помага!

Па така, повикот на социјалните мрежи за помош на Тео кој има потреба од количка која ќе му го олесни секојдневното живеење чини 13.000 евра, доколку имате начин како да помогнете, ова е Тео и му е потребна нашата помош!
Коментари

коментари