Дал отказ и последниот ден дошол на работа облечен како Спајдермен!

Овој поранешен банкар од Сао Паоло, Бразил решил последниот работен ден во банка да го помине облечен во костумот на Спајдермен. 

Погледнете како изгледал неговиот последен работен ден во банката!
Коментари

коментари