Категории

Дали беше грешка што Carrie Bradshaw заврши со Mr.Big?

Не беа сите среќни што Кери Бредшо заврши со Mr.Big и дека крајот на серијата, според креаторот на серијата Darren Star, е изневерување на првичната порака која серијата сакаше да ја прати, дека жените не го добиваат секогаш „среќниот крај“ со бракот.

Негова изјава која масовно беше пренесувана минатиот месец и за која можеби донекаде е во право.

Но кога Yahoo Style разговарале со Сања Џесика Паркер, т.е. Кери, таа имала поинакво мислење за тоа како се одвивала ситуацијата со љубовните патишта на Кери.

„Како што се сеќавам, начинот на кој Кери и Биг се земаа беше нешто што таа го сакаше, наместо да се впушти во брак само заради паника дека времето минува“ вели актерката.

„Не гледам на тоа како да некој се потиснува себе си, дозволуваќи на маж да ја „земе“, секогаш го имав чуството дека таа одлуката ја направи самостојн. Убавината на нештата е што сите множе да имаме многу, многу различни мислења за многу од животните избори на Кери, дали ги подржуваме или сме против. Ако Дарен така се чуствува, тоа е интересно.“

Иако Кери не дава директен одговор, сепак ова е нејзиниот дипломатски одговор дека е „Team Big“, а и ние исто.