Категории

Дали би го препознале: Мануел од „Млади Бунтовници“ (ВИДЕО)

Најпопуларната шпанска тинерџерска серија „Млади Бунтовници“, која навршува скоро 15 години од нејзиното емитување, недостасува на сите оние кои ја гледале. Најомилена кај генерациите од деведестетите, брзање после училиште да не се пропуштат првите 10тина минути од епизодата, во исчекување дали Миа и Мануел ќе се смират, каков план има спремено Марица како би и наштетила на Миа и ред други сплетки кои се случуваа во текот на двете сезони. Момчињата беа заљубени во Миа, а момчињата во Мануел. Доколку видите денес како изгледа Мануел, сигурно ќе останете на ставот што како деца сте го имале.

Извор : story.mk

Прегледи:
718
Објавено на:
20.03.2017